Rimor

Motorhomes van het bedrijf Rimor - de harmonie van comfort, betrouwbaarheid en veiligheid

Het Italiaanse Rimor, gespecialiseerd in de productie van luxe modellen van campers, heeft al meer dan 30 jaar zijn eigen trends in de caravanwereld bepaald. Producten van dit merk zijn een echte standaard voor kwaliteit en functionaliteit. Immers, ingenieurs die zich bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe modellen van "stacaravans" streven er altijd naar om aan alle eisen van de consument te voldoen. Dat is de reden waarom de Rimor-campers tegenwoordig populair zijn, niet alleen in Europa, maar overal ter wereld.

Hoe is het allemaal begonnen?

Het bedrijf Rimor werd opgericht op 17 januari 1978 - tijdens de periode waarin de caravan nog maar net een speciale cultuur begon te worden. In die tijd was de "camper" een soort van "wonder" in de automarkt. En zo'n innovatie begon de aandacht van steeds meer kopers te trekken.

De oprichter van dit Italiaanse merk is Luano Nicolai. Sinds zijn jeugd was hij bezig met het repareren en assembleren van auto's en al snel groeide de gewone hobby uit tot een bedrijf van internationale proporties. Op dit moment zijn kantoren en dealers van Rimor in veel landen over de hele wereld. En de jaarlijkse omzet van de organisatie bedraagt ​​3-4 miljard euro. Ondanks het feit dat het merk al stevig is verschanst in de wereldmarkt en met succes concurreert met andere reuzen van de auto-industrie in de productie van campers, blijft het bedrijf niet stoppen bij wat is bereikt en blijft liefhebbers van caravans blij met nieuwe modellen van "caravans".

Rimor camperassortiment: kenmerken en voordelen

Vandaag de dag produceert het Italiaanse Rimor 4 reeksen motorfietsen van comfortklasse:

  • Europeo. Rimor Europeo semi-geïntegreerde campers combineren stijlvol elegant design, luxe interieur en onberispelijk niveau van comfort. Ze zijn ontwikkeld op basis van het chassis van het merk Fiat en Ford, waardoor alle modellen motorhomes uit deze serie perfect zijn aangepast aan de moeilijke wegomstandigheden. Hoogwaardige assemblage en gebruik van duurzame materialen in de carrosseriestructuur kunnen de kosten van geplande en huidige reparaties aanzienlijk verminderen en voortijdige defecten voorkomen. Alle modellen van campers van de Rimor Europeo-lijn onderscheiden zich door een verscheidenheid aan interieurindelingen en een rijke pakketbundel. Ze hebben alles wat nodig is voor een volledig leven "op de weg" - toiletten, douchestallen, comfortabel meubilair, keukenapparatuur, verwarming, enz.
  • Katamarano. Motorhomes Rimor Katamarano verschillen van hun voorgangers en erfgenamen in grotere maten en grote capaciteit. Afhankelijk van het specifieke model kunnen ze 4 tot 6 bedden bevatten. Daarom zijn stacaravans van Rimor Katamarano ideaal voor mensen die liever in een groot bedrijf of met hun gezin reizen. In termen van de technische uitrusting van de camper van dit modelassortiment, zijn ze bijna identiek aan hun tegenhangers uit dezelfde prijsklasse.
  • zegel. Deze modellenreeks omvat compacte en economische campers, ontworpen voor 2-4 personen. Ze verschillen in vrij bescheiden afmetingen en kleine capaciteit. Dit geringe nadeel wordt echter volledig gecompenseerd door de hoge manoeuvreerbaarheid en bestuurbaarheid van het voertuig. Bovendien maakte de vermindering van de totale afmetingen en leefruimte in autozitjes van Rimor Seal het mogelijk om een ​​zuiniger brandstofverbruik te behalen.
  • Superbrig. Campers uit de Superbrig-serie zijn een ideale keuze voor liefhebbers van autotoerisme. Ruim, ruim, dynamisch, veilig en uitgerust met de nieuwste technologie - ze zijn onmisbaar voor degenen die waarde hechten aan echte kwaliteit en comfort. Bovendien hebben de "caravans" van Rimor Superbrig ondanks zijn zeer indrukwekkende afmetingen een vrij laag brandstofverbruik - ongeveer 9-10 l / 100 km bij het rijden in stedelijke gebieden. Het enige nadeel van campers in deze serie is hun hoge kosten - vanaf $ 45.000 en hoger (afhankelijk van het model en bouwjaar).

Wat te verwachten van Rimor in de toekomst?

Het Italiaanse bedrijf Rimor houdt zich bij zijn activiteiten aan het principe van 'elke dag verbeteren'. De medewerkers streven er altijd naar eerdere fouten te corrigeren en houden rekening met eerdere ervaringen in hun nieuwe ontwikkelingen. Daarom worden er regelmatig nieuwe technologieën geïntroduceerd in de fabrieken van het bedrijf, waardoor het mogelijk is om de prestaties van nieuwe modellen campers aanzienlijk te verbeteren en veiliger, dynamischer en comfortabeler te maken. Het volstaat om de vroege modellen van Europeo-campers te vergelijken met de nieuwste versies van de 'stacaravans' uit de Superbrig-serie - en de voortgang in de ontwikkeling van het bedrijf zal duidelijk zijn.

Tot op heden heeft het management van het bedrijf nog geen informatie gepubliceerd over de nieuwe modellijnen van Rimor-campers. Fans van dit Italiaanse merk kunnen echter absoluut zeker zijn: het bedrijf zal klanten opnieuw verrassen met hun nieuwe producten.

Bekijk de video: Rimor Europeo 95 plus (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter