Polair

Het Scandinavische merk Polar heeft Mobile Living gekozen als de belangrijkste slogan voor zijn producten, wat mobiliteit voor het leven betekent. En dat klopt, want de campers van het merk staan ​​bekend om hun comfort, niet alleen qua opstelling van de aanhangwagen, maar ook qua rijgemak.

Polar is lid van de Solifer Group, die wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige en laaggeprijsde producten. Tegelijkertijd produceert Solifer Group niet alleen campers en trailers, maar ook simulators, grasmaaiers, fietsen, boten, boten onder de merken FinnMaster, Silver en Grandezza. De productie van aanhangwagens, cottages bezig met tandem Solifer Group AB, waaronder Polar.

Hoe begon het succes

De geschiedenis van Polar lijkt sterk op andere bedrijven die op het gebied van caravans werken. Al in 1964 verzamelden twee vrienden een trailer voor zichzelf. Maar ze deden het zo goed dat ze onmiddellijk negen orders ontvingen van hun vrienden, die het resultaat van hun werk zagen. Dit was de eerste stap in de ontwikkeling van het bedrijf. De creatie van het "geesteskind" van Arista Detleffs en Alfred Thubbert ontwikkelde zich op dezelfde manier. De persoonlijke interesse van twee jonge mensen bracht een bedrijf voort dat bekend was bij de hele wereld.

Belangrijkste hoogtepunt

Tegenwoordig is het merk de bestverkopende in Zweden. Het belangrijkste voordeel is een verbeterde thermische isolatie, waardoor bestelauto's geschikt zijn voor het leven, zelfs in de omstandigheden van een felle winter. Naast het feit dat alle Polar-trailers verdikte warme muren hebben, hebben ze ook vloerverwarming. Zelfs de standaardversies hebben een waterverwarmde vloer. Analogen van vergelijkbare modellen is dat de Duitsers. Men hoeft alleen maar terug te denken aan een speciale winterreeks van Dethleffs Snow of LMC Muensterland.

Zonder al te veel pathos

Zweden willen zich niet bezighouden met het verzinnen van de namen van aanhangers, huisjes. In plaats van levendige namen die lang in het geheugen blijven hangen, gebruikt Polar numerieke markeringen (bijvoorbeeld Polar 6200) voor zijn submerken, die elk ten minste twee lay-outs hebben, of zelfs meer. Het Polar-modellenassortiment omvat kleine en grote versies, ontworpen voor zeven personen, evenals trailers met een hoge prijs.

Bij de productie van caravans besteden Zweden niet alleen veel aandacht aan een stijlvol exterieurontwerp, maar ook aan het creëren van een gezellige binnenruimte. Duitsers voor materialen voor interieurgebruik die hout imiteren. Maar de Scandinaviërs maken alle wandpanelen en werkbladen, met uitzondering van de keuken, wit. Hierdoor fuseren de wanden met het plafond en neemt de interne ruimte visueel toe, zodat een persoon zich comfortabeler en vrijer binnen voelt. En grote maten zijn het kenmerk van luxe caravans. In zo'n camper voel je je altijd beschermd en ontspannen. Er is alles voor recreatie en volledig reizen.

Bekijk de video: 10 Polair-apolair-hydrofiel-hydrofoob - scheikunde (September 2019).

Laat Een Reactie Achter