LMC

Het Duitse concern LMC ontwikkelt en produceert stacaravans en caravans sinds 1988. Een onderscheidend kenmerk van dit bedrijf is de introductie van de nieuwste technologische, technische en technische innovaties in haar producten.

voordelen

Sinds 2013 lanceerde LMC een modelassortiment campers en opleggers voor de productie waarvan de nieuwste ontwikkelingen werden toegepast. Voor het lichaam maakt gebruik van een unieke technologie LLT, wat staat voor Long Life Technologie:

Een kunstmatig glasvezelmateriaal met hoge slagvastheid wordt gebruikt voor de productie van het frame: het beschermt het lichaam tegen vallende stenen en het dak tegen hagel en slecht weer. Weerstand tegen corrosie en mechanische stress had geen invloed op het gemak van de constructie.

  • Om de interne ruimte te isoleren, wordt een combinatie van speciaal ontwikkelde schuim en verstevigers gemaakt van polyurethaan gebruikt. Waterdichte materialen beschermen de stacaravan tegen kou, vocht en hitte. De technologie biedt hoge prestaties met optimale isolatiebescherming.
  • De ontwikkelaars van LMC zijn er in geslaagd om de hoogste betrouwbaarheid en duurzaamheid van aanhangwagens en campers te bereiken met een maximaal bouwgemak. Componenten die bij de productie worden gebruikt, zijn verschillende keren hoger dan hout in hun prestaties, maar hebben tegelijkertijd een minimaal gewicht. Daarnaast een redelijke combinatie en combinatie van materialen op basis van sandwichpanelen. Afwisselend lagen zijn precies op de plaats waar ze hun beschermende of isolerende eigenschappen het beste "tonen".

Het is vertrouwen in de kwaliteit van campers en aanhangwagens waardoor LMC 12 jaar garantie kan geven op alle geproduceerde producten. Hoewel het bereik (evenals de uitrusting) van caravans en aanhangers vrij breed is: van compacte opties voor 6 personen tot luxe "appartementen" op wielen voor een stel.

trailers

De Style-serie presenteert trailers die zijn uitgerust met alles wat nodig is voor een comfortabele en plezierige reis.

Bovendien zijn veel functies die u zelf kunt aanpassen, afhankelijk van uw smaak en behoeften. In de keuken kunt u bijvoorbeeld een grotere koelkast kiezen of het werkgebied voor koken vergroten. Afhankelijk van de locatie van de bedden, kan de aanhangwagen tot 5 personen voor de nacht huisvesten. Maar het kleine gezin van 3 leden krijgt meer vrije ruimte in het recreatiegebied.

Lichtgewicht chassis en intelligente gewichtsverdeling maken het mogelijk om elke vrije ruimte te maximaliseren: bijvoorbeeld voor het opbergen van bagage, gereedschappen en apparatuur. LMC zorgt voor uw veiligheid, niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Alle aanhangwagens zijn uitgerust met rookmelders.

De Vivo trailer-serie is speciaal ontworpen voor koppels met kinderen. Afhankelijk van de samenstelling van uw gezin, kunt u kiezen voor een aanhangwagen met een tweepersoonsbed, twee gewone rustplaatsen of zelfs een speciaal paneel met ligplaatsen op 3 niveaus.

Het motto van het bedrijf "Voelt zich in een caravan, thuis" is belichaamd in de kleinste details van afwerking en uitrusting.

Musica. Ondanks de vrij indrukwekkende afmetingen van de modellen in deze serie, bleven de prestaties op de weg en de stabiliteit van de constructie onveranderd. Door het aantal bedden zijn trailers ontworpen voor 2-8 personen.


De woonkamer is voorzien van comfortabele en gezellige zachte hoek. Een speciaal ontworpen verlichtingssysteem voor lezen en handige schappen en opslagnissen stelt u in staat om ten volle van de reis te genieten.

In de Maestro-serie zijn hoogwaardige technologieën en een gezellige, ontspannen sfeer, gemaakt met stevige en dure afwerkingsmaterialen en zachte kleuren, belichaamd.

Aanhangwagens zijn ontworpen voor 4 personen. Een goed uitgeruste keuken en een kookgelegenheid zorgen ervoor dat u gedurende de hele reis kunt genieten van zelfgemaakte gerechten.

De Scandica-serie is speciaal ontworpen voor liefhebbers van winterreizen. Ze worden beschermd door een stevig en perfect geïsoleerd LLT-frame en een speciaal ontworpen ALDE verwarmingssysteem. Ze zorgt ervoor dat ze op comfortabele temperatuur blijven in de koudste winterdagen, zelfs in een badkamer.

Alle modellen van deze serie zijn uitgerust met 4 bedden. Zoals de naam al aangeeft, is de Exquisit VIP-serie gemaakt voor de meest veeleisende en veeleisende reiziger. De decoratie gebruikt exclusieve handgemaakte houten meubels.

De ruime lay-out en de massa van de ingebouwde opslagtanks stellen je in staat om tijdens lange reizen jezelf niet te beperken.

In de breedte bereiken Exquisit VIP-trailers een lengte van 2,5 meter - van 8,9 meter.

campers

LMC Breezer A. Camper is geschikt voor 4 personen. Uitgerust met alle nodige armaturen, ruime kofferbak voor een comfortabele, onvergetelijke reis.

Camper LMC Liberty Tourer neemt u comfortabel naar het verste punt van uw reis. Met de modellen van deze serie zul je kalm en comfortabel zijn, niet alleen tijdens de stops op de camping, maar ook tijdens lange reizen.

Breezer V vanwege zijn kleine breedte (2,2 meter) zal je laten genieten van de weg, zelfs op de smalste routes.

De LMC Breezer Lift-serie onderscheidt zich door zijn betrouwbaarheid en functionaliteit. Met een extra opklapbaar tweepersoonsbed kan de autohouse zich 'afstemmen' op elk bedrijf. Hoge prestaties zullen het uw trouwe partner gedurende vele jaren op de weg maken.

De LMC Cruiser Sportline onderscheidt zich door zijn elegante ontwerp en hoge dynamische eigenschappen.

Met LMC Cruiser Comfortline voelt u zich thuis in de meest afgelegen en eenzame hoekjes. De rustige, klassieke kleuren van het interieur en de tot in het kleinste detail doordachte technische uitrusting maken de reis comfortabel en aangenaam voor de meest veeleisende caravaners.

De twee reeksen "ontdekkingsreizigers" (LMC Explorer Comfortline en Grand Explorer) vertegenwoordigen een diametraal tegenovergestelde benadering van reizen. Compact en handig in alle opzichten LMC Explorer Comfortline maakt van uw vakantie een helder en plezierig avontuur.

Grand Explorer is een ruime, high-tech en functionele camper met een lengte van 8,5 meter, die echt de kroon is geworden van de creatie van Duitse engineering. Bij modellen met G-markering wordt de bagageruimte aanzienlijk vergroot door het bed op het podium.

Bekijk de video: LMC vs U2 - Take Me To The Clouds Above (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter