Kupava

In de GOS-landen kunnen fabrikanten van campers, gemaakt met alle behoeften van reizigers, op de vingers worden geteld. Onder hen is de MAZ-Kupava-fabriek, die zelfs tijdens de USSR caravans begon te produceren die voldeden aan de Europese kwaliteitsnormen. De apparatuur van de productieworkshop werd in 1989 gekocht van het Sloveense bedrijf Adria, toen de fabriek net met haar werk was begonnen. Het tarief werd vastgesteld op de hoge kwaliteit van de auto-industrie, waardoor het merk Kupava onmiddellijk een leider op de binnenlandse markt kon worden.

De ineenstorting van de USSR was voor Kupava een testfase. Het was noodzakelijk om financiering te vinden om de reeds ingerichte workshops te behouden. Dit was mogelijk dankzij de release van echt concurrerende apparatuur, die in staat was om een ​​goede winst te brengen.

Benijdenswaardige diversiteit

Door de serieproductie van caravans kwam "Kupava" niet meteen, omdat de caravans voor het toerisme in Wit-Rusland niet de vraag hadden die het voortbestaan ​​van de fabrikant op de markt kon verzekeren. In 1992 begon het bedrijf met het produceren van trailers, waarmee het zijn eigen handelshuis opende.

In 1994 introduceerde de fabrikant isothermische lichamen op de markt op basis van de Gazel-auto en in 1995-1996. produceert gekoelde kasten en kasten die in trailers zijn ingebouwd. Het jaar 1998 markeerde het begin van de productie van servicetrailers voor de dienstensector op bestelling, evenals fastfoodketeltrailers die tegenwoordig populair zijn. Sinds 1999 breidt "Kupava" de productie uit. verschijnen:

  • Stationaire gekoelde vitrines voor winkels tot 2 meter lang (1999).
  • Sandwichpanelen met een warmte-isolator (2000).
  • Paviljoenen en kiosken, winkelcomplexen van sandwichpanelen (2002).
  • Containers blokkeren voor een fastfoodnetwerk met elektriciteitsvoorziening (2008).

In 2001 betrad het bedrijf de wereldmarkt, produceerde met hoge capaciteit apparatuur voor Duitsland en een jaar later begon men met het produceren van trailers voor de fastfoodketen.

In 2003 opent de Wit-Russische fabrikant zijn vertegenwoordigingskantoor in Moskou en richt hij ook een productielijn voor aanhangwagens in Kiev op. In 2007 werd "Kupava" bekend in de EU-landen vanwege het verschijnen van een vertegenwoordigingskantoor in Duitsland (Koblenz).

Sinds 2009 is Kupava niet alleen bezig met de productie van aanhangwagens voor consumentenondersteuning, maar ook met de bouw van modulaire gebouwen, wat de langetermijnontwikkeling van deze fabrikant aangeeft.

Kwaliteitsprijzen

In 2010 werd "Kupava" genoteerd door de regering van Wit-Rusland, als een van de 20 fabrikanten, die de hoogste kwaliteit van haar producten leveren. Opgemerkt werd dat het bedrijf het prestige van de binnenlandse auto-industrie verbetert en ook een grote bijdrage levert aan de ontwikkeling van trailers en carrosserieën waar de koper echt behoefte aan heeft.

In de huidige fase maakt het bedrijf weddenschappen op de individuele behoeften van elke klant, daarom produceert het vaak op maat gemaakte busjes. Tegelijkertijd blijft de serieproductielijnen van bestelwagens die de markt van Rusland, Oekraïne, Israël, Cyprus, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Polen en de Verenigde Staten betreden, bestaan.

Opgemerkt moet worden, en de lijn van campers "Kupava", die in de vraag van kopers om hun prijs-kwaliteitverhouding. Populair zijn en blijven:

Kupava - 379140 is een stacaravan op basis van een Italiaanse Fiat Ducato, die alles heeft wat je nodig hebt voor comfort. De fabrikant slaagde erin om de caravan te vergroten met behoud van het gewicht van de camper, wat erg belangrijk is voor comfortabel reizen.

Kupava 813400 - voordelige versie van de "trailer-cottage", die alles heeft wat je nodig hebt, zonder franjes. Dit vermindert de kosten van het busje. Het wordt echter niet aanbevolen om te worden gebruikt voor reizen, omdat tijdens het rijden de trailer te veel lawaai maakt, waardoor het wordt aanbevolen om hem te gebruiken in plaats van een landhuis.

Kupava 3780 - camperplaats op chassis 3302. Het hoge verkeersaanbod van de auto stelt ons in staat om het aan te bevelen voor autotravel over lange afstanden. Bovendien is alles wat nodig is, doordacht in de trailer.


Het grote voordeel van "Kupava" campers is hun aanpassing aan de huiselijke omstandigheden, evenals een betaalbare prijs. Daarom vinden caravans altijd hun kopers.

Bekijk de video: 1рядКупаваKupava (December 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter