Knott

Het Duitse bedrijf Knott is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van betrouwbare componenten voor personenwagens. Tegenwoordig worden zijn producten verscheept naar verschillende landen en verschillende continenten. Reserveonderdelen "Knot" worden gebruikt in Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, VS, Japan, China, Rusland, Tsjechië, Zweden, Oostenrijk, Brazilië, India ... En deze lijst kan nog lang worden voortgezet.

Hoe het allemaal begon

Het idee om een ​​bedrijf te creëren voor de levering van componenten voor tandwielkasten kwam in 1937 met Valentine Knott. Het was in deze tijd dat een klein kantoor en magazijn van de toekomstige onderneming werd geopend in Egshtatt (Opper-Beieren, Duitsland). De snelle groei van het bedrijf begon na het einde van de Tweede Wereldoorlog. De fabriek in Regensburg lanceerde de productie van producten waar op dat moment vraag naar was, zoals assen voor landbouwaanhangwagens en remsystemen voor machines, laders, tractoren.

Jaren van continu en vruchtbaar werk werpen hun vruchten af. Het bedrijf opende kantoren in Oost- en West-Europa en na een paar jaar in de VS. Vervolgens fuseerde "Knott" met het Hongaarse bedrijf Autoflex en kwam een ​​nieuw bedrijf op de markt met productiefaciliteiten in Hongarije. Sinds 2006 begonnen Autoflex-Knott-specialisten technische diensten te leveren bij de ontwikkeling en implementatie van industriële remmen op de CIS-markt.

Belangrijkste producten en belangrijkste principes van het bedrijf Knott

Momenteel heeft de onderneming meer dan 1.600 werknemers in dienst. Hun hoofdactiviteit is erop gericht ervoor te zorgen dat verschillende landbouwmachines en trailers zo betrouwbaar, comfortabel en veilig mogelijk zijn. Commodity nomenclature omvat manchetten, lagers, naven, ophangingen (inclusief rubber-sleepophanging), koppelingskoppen, remblokken, oploopremmen, veren, veren en nog veel meer.

Vanaf de eerste dag was het hoofdprincipe van het bedrijf de slogan: "Kwaliteit is boven alles!". De meeste productieprocessen zijn geautomatiseerd, maar er zijn sommige banen waarbij menselijk ingrijpen onmisbaar is. Masters besteden speciale aandacht aan kleinigheden, terwijl ze absoluut niet bang zijn om te experimenteren en niet-standaard oplossingen te introduceren. Blijkbaar is dit het geheim van het succes van Knott. Blijkbaar is het om deze reden dat de eigenaren van campers en zelfs hele caravans producten kiezen van een beroemde Duitse fabrikant.

Tegenwoordig zijn bijna alle aanhangwagens voor personenvervoer (rijtuigen, autotransporters) en paardentrailers uitgerust met een oplooprem en Knott-ophangingen. Sinds 1997 is het Knott-chassis geïnstalleerd op alle Hobby-caravans.

Bekijk de video: Monteringsfilm för broms Knott (Januari- 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter