Kip

Campers en caravans van het bedrijf Kip - de keuze van echte liefhebbers van motortoerisme

Al meer dan 30 jaar maakt het Nederlandse bedrijf Kip campers en zomerhuisjes. "Caravans" en caravans van dit merk zijn in veel landen over de hele wereld in trek, ook op de markt voor huishoudelijke auto's. Het bedrijf Kip is immers niet alleen afhankelijk van de hoge bouwkwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van voertuigen voor caravans, maar ook van hun economie. En in tegenstelling tot veel andere fabrikanten van caravans en "stacaravans", biedt dit bedrijf zijn klanten niet alleen luxe, maar ook low-end modellen.

Het belangrijkste concurrentievoordeel van caravans en Kip-campers is een hoog niveau van beveiliging. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën die het risico minimaliseren om tijdens het rijden in een ongeluk terecht te komen, en om de rijstabiliteit en manoeuvreerbaarheid van voertuigen te vergroten. Daarom kunnen liefhebbers van caravans die reizen in campers en caravans Kip, tijdens lange reizen zeker zijn van hun veiligheid.

Populaire Kip Caravan-modellen

Op de binnenlandse en wereldmarkt zijn Kip-caravans erg populair onder kopers. En het zijn niet alleen de betaalbare kosten van deze voertuigen. Ze hebben erkenning gekregen bij autotoeristen en dankzij hun originele ontwerp, rijke uitrusting en duurzaamheid. De meest gevraagde vandaag zijn dergelijke modellen van Kip-aanhangers:

  • Kip 47. Caravans van dit model worden geproduceerd sinds 2004. Ze zijn uitgerust met tal van middelen voor meer comfort (halfronde sofa's, transformatietafels, verwarming op gas, toilet, douche, enz.), Waardoor het reizen met een Kip 47-bestelwagen een plezier is. De lengte van de woonzone in dergelijke caravans is 4,7 m, dus de bestuurder en passagiers hoeven geen overlast te ondervinden door gebrek aan vrije ruimte.

  • Kip 40T. De compacte caravan Kip 40T wordt aangevuld met 3 slaapplaatsen, een droge cassettecabine, een boiler voor warm water en ook een absorptiekoelkast die loopt van het boordnet van de aanhangwagen. Speciaal voor liefhebbers van outdoor-activiteiten, is het uitgerust met mounts voor twee fietsen. En de kofferbak met verhoogde capaciteit maakt het gemakkelijk om dingen te vervoeren die tijdens een lange reis nodig kunnen zijn.
  • Kip Gray Line 50 TDB. De caravans van deze serie gingen in 2000 in massaproductie. Ze staan ​​niet alleen bekend om hun onberispelijke bouwkwaliteit en brede uitrusting, maar ook om hun ruimtelijkheid en een hoog comfortniveau. Afhankelijk van de specifieke aanpassing, kan de lengte van het woongedeelte in de trailer maximaal 5 meter zijn. Onder andere voorzieningen - ingebouwde airconditioning, een transformatietafel, een gas-elektrische boiler en een halfronde sofa, die tegelijkertijd plaats biedt aan 4-5 personen.

  • Kip KG48. De Kip KG48 trailerdasha is een uitstekende keuze voor reizigers en mensen die veel tijd op lange reizen doorbrengen. De caravan is uitgerust met een grote eet- / eetkamergroep, een koelkast (op elektriciteit en gas), een fornuis, een gootsteen en een krachtig gasverwarmingssysteem. Woongedeelte erin is ontworpen voor 4 personen.

Ook de oudere modellen van de Kip-caravans - EK, KG 42, KR 320, KL 390, KG 44 en KL zijn ook erg gewild in de moderne markt. Ze verschillen onderling in de eerste plaats, afmetingen, ontwerp en uitrusting.

Campers van Kip

Ondanks het feit dat het Nederlandse bedrijf Kip oorspronkelijk gespecialiseerd was in de productie van caravans, heeft het management sinds 2008 de start aangekondigd van de massaproductie van campers. Het eerste model "home on wheels" van dit merk was een semi-geïntegreerde camper Kip Adventure Cruiser. Het werd ontwikkeld op basis van het Fiat Fiat Lowatoampassis met verlaagd chassis, dat al jaren actief door andere fabrikanten wordt gebruikt. Als motor gebruikt het de power-unit 3 JTD uit het Multijet-modellengamma. Ook is de camper uitgerust met speciale steunen voor twee fietsen.

Het belangrijkste hoogtepunt van de Kip Adventure Cruiser is het originele exterieurontwerp, gemaakt in de stijl van Hi-Tech, evenals het verfijnde, futuristische interieur van de woonwijk. Volgens de ontwikkelaars is dit model vooral gericht op jonge mensen.

Bovendien is de camper uitgerust met verschillende beschermingsmiddelen tegen noodsituaties. Hij is in het bijzonder uitgerust met twee sets airbags en ondersteunt de ABC-technologie, waarmee u tijdens het rijden kunt voorkomen dat de remmen plotseling vastlopen.

Op dit moment produceert Kip, naast de Adventure Cruiser, geen andere modellen campers. De fabrikant zegt echter: in de komende jaren zullen ook andere series "stacaravans" op de markt verschijnen.

Bekijk de video: DINO 2016 - FC KIP - 2uur Non-Stop HD (Januari- 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter