Hobby

Hobby-huizen en campers sinds de jaren 60. van de vorige eeuw zijn niet alleen muren en een dak voor reizigers, maar een echt comfortabel en veilig auto-huisvestingscentrum. Het is heel gemakkelijk om verliefd te worden op aanhangwagens en campers van dit merk - hun interieur is zo comfortabel mogelijk, met de modernste apparatuur en redelijkheden tot in het kleinste detail.

Hobbyeigenaren kunnen hun voordelen altijd waarderen:

  • Als je in de natuur bent, voel je je net zo comfortabel als in je eigen huis.
  • Alle voorzieningen van een moderne woning zijn altijd bij u.
  • U hoeft geen zware bagage met verschillende dingen achter u te dragen - alles wat u nodig hebt, is altijd bij de hand.

Jaar na jaar worden trailers en campers van Hobby verbeterd om aan de meest veeleisende behoeften van klanten te voldoen. Hobby werkt voortdurend samen met bekende toonaangevende bedrijven en gebruikt innovatieve technologieën bij de ontwikkeling van nieuwe modellen, zodat u er zeker van kunt zijn dat iedereen een comfortabel huis voor reizen kiest in overeenstemming met hun smaak en voorkeuren.

Waar is Hobby geboren?

Hobbystacaravans worden in Duitsland in de buurt van de stad Rendsburg vervaardigd. Ongeveer 1.250 mensen werken in de plaatselijke fabriek, allemaal bezig met de productie van handige aanhangwagens en campers. Het hoge niveau van productkwaliteit wordt bevestigd door het certificaat DIN EN ISO 9001: 2000.

Elk jaar lanceert Hobby 3.000 campers en 20.000 caravans, voor een totale kostprijs van ongeveer 300 miljoen euro. Het bedrijf is de eerste van andere fabrikanten van vergelijkbare voertuigen. Meer dan 50% van hun producten worden geëxporteerd.

Hoe is Hobby verschenen

Het bedrijf begon zijn activiteiten in 1967. In de eerste vijf jaar bracht ze 5.000 trailers op wielen uit en in 1976 bereikten Hobby-releasediensten 25.000 eenheden. Het bedrijf bracht zijn eerste semi-geïntegreerde camper in 1983 uit. Het model heette de Hobby 600 en was een groot succes bij alle caravaners uit die tijd. In de jaren 90 van de 20e eeuw bracht het bedrijf modellen uit zoals: Exclusive, Excellent en Elegance.

Momenteel staat Hobby sinds 2003 bovenaan de ranglijst voor de productie van stacaravans. Ze worden gewaardeerd door liefhebbers van toerisme in elk land, wat de hoge kwaliteit van het product bevestigt en het tot een standaard maakt voor de markt van kampeerartikelen.

Safe Hobby Mobile Home

De ingenieurspecialisten van het bedrijf controleren regelmatig de veiligheid van elk vrijgegeven model. Testen wordt uitgevoerd met behulp van speciale apparaten, zodat elke klant zeker kan zijn van het hoge beveiligingsniveau van de camper, zelfs in de meest extreme situaties.

De voordelen van Hobby-caravans zijn:

  • Hobby lay-out en ontwerp. Motorhomes Hobby wordt beschouwd als de maatstaf voor moderne camperuitrusting. Het kenmerk van het bedrijf is een echt exclusief ontwerp van campers, waardoor ze meer dan 20 keer de titel "Camper van het Jaar" kregen.
  • Hobby trailer kwaliteit. Alle Hobby-producten zijn gecertificeerd volgens de nieuwste ISO 9001: 2008-norm. Mark van Duitse kwaliteit houdt "ijzer" - campers worden voortdurend gecontroleerd en gecontroleerd op speciale stands. Van de transportband van het bedrijf produceerde uitzonderlijk betrouwbare modellen op wielen onder het gemeenschappelijke merk Hobby.
  • Chassis campers van Hobby. Bij de productie van Hobby-campers worden Ford-, Fiat- en Iveco-chassis gebruikt. Voor luxe kampeerders worden Iveco-chassis gebruikt, zijn compacte campers uitgerust met Ford-chassis en zijn dynamische en exclusieve modellen voor individuele bestellingen uitgerust met Fiat Ducato-chassis.
  • Security. Moderne hobby-campers zijn uitgerust met ABS en airbags. De wanden en het dak zijn bedekt met aluminium en de vloer is een sandwichconstructie met een ingebouwde verwarmingsfunctie voor een hoog niveau van thermische isolatie en warmteafvoer.

Bekijk de video: MERO - Hobby Hobby Official Video (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter