Concorde

Concorde is een camper niet voor reizen, maar voor reizigers

Concorde is een bedrijf waarvan de enorme ervaring is ontstaan ​​sinds 1981. Het is zijn concurrenten altijd voor geweest in het gebruik van innovatie voor zijn campers. Concorde kan trots zijn op unieke ontwikkelingen die het merk naar de leiders van zijn vakgebied brengen. Elke nieuwe Concorde-technologie is gepatenteerd. Onderscheidingen op Europese tentoonstellingen, ontvangen prijzen - dit bevestigt de kwaliteit van Concorde-campers voor reizigers.

Kenmerken van Concorde-motorhomes

Stacaravans Concorde hebben verschillende voordelen:

  1. Hoge thermische isolatie. De wanden van campers bestaan ​​uit lagen van RTM-schuim, die een hoge thermische isolatie bieden. Hiermee kun je zelfs in de winter reizen.
  2. Betrouwbaarheid. Om de stijfheid van het lichaam te vergroten, gebruiken fabrikanten inzetstukken van polyurethaanschuim.
  3. Niet vervagen en zijn niet onderhevig aan corrosie. De wanden van elk motorhome zijn bedekt met speciaal email, waardoor het oppervlak zijn kleur behoudt. Zo'n glazuur is niet bang voor externe invloeden.
  4. Verhoogd comfort. In Concorde caravans is alles doordacht voor maximaal comfort.

Populaire modellen

Alle Concorde-modellen hebben iets gemeen. Stoelen voor de bestuurder en de passagier kunnen altijd gemakkelijk worden geïntegreerd in het woongedeelte van de auto, en dit zorgt voor een gezellige sfeer. Een onderscheidend kenmerk is de hoogte van de bestuurdersstoel. Het bevindt zich hoger dan in conventionele modellen van campers en biedt daarom een ​​beter zicht vanuit alle ramen. Het unieke van Concorde ligt ook in de ruime slaapkamer. De bedden zijn niet alleen breed, maar ook verwarmd, daarnaast zijn ze uitgerust met speciale matrassen met schuimende orthopedische basis. Een groot aantal kluisjes, de mogelijkheid om de verlichting aan te passen, handige indeling en scheiding van de slaapkamer en het woongedeelte van de deur, een apart toilet van de douche - dit alles maakt de Concorde-motorhomes gewoon perfect voor het leven. Speciale aandacht wordt besteed aan de keuken. Alle meubels hier zijn gemaakt van betrouwbare en dure materialen. Aanrechtblad van Corisan, rvs spoelbak, 4-kachelfornuis en natuurlijk koelcellen. Er is geen vaatwasser, maar er zijn alle voorwaarden voor de installatie, evenals voor de grill en magnetron.

Vandaag in de rij van Concorde vind je:

  1. "Concorde One Level Concept" is een hoogtepunt bij alle Concorde-modellen. De naam betekent 'dubbel geslacht één niveau'. Deze vloer zorgt voor de afwezigheid van hobbels, trappen of op zijn minst enige andere onregelmatigheden in de camper. Dankzij deze vloer verschijnen er in de winter geen koude zones in de trailer.
  2. Credo Emotion is een voorbeeld van een Concorde-camper die laat zien hoe uw onberispelijke stacaravan eruit zou moeten zien. Veel professionals in de beste tradities van de onberispelijke kwaliteit van het Concorde-concern waren betrokken bij de ontwikkeling en productie ervan.
  3. Credo Action is een van de campers die speciaal voor reizen is gemaakt. Dit model bewijst slechts eenmaal dat concepten zoals Traditie en Kwaliteit de Concorde zelf vormen.
  4. Carver is een ander premium lid. Hij is gemaakt om ervoor te zorgen dat aan al je wensen wordt voldaan. Dit model is geïmplementeerd op het chassis van Iveco Turbo Daily, dat bekend staat om zijn duurzaamheid. Professionals vertrouwen volledig op deze basis, noemen deze betrouwbaar en komen absoluut overeen met alle technische behoeften van dit type motorhomes. Het ontwerp van het model is uitgevoerd op hetzelfde niveau van vloerverentechniek. Verwarming wordt verzorgd door het Alde-systeem, dat tijdens wintertrips zijn werk zal doen.
  5. Charisma. Modern design, de nieuwste technologische apparaten, bedieningsgemak, panoramisch zonnedak, betrouwbare thermische isolatie - dit is precies wat u nodig hebt.
  6. Cruiser C1. Het model behoort tot de categorie eersteklasproducten. Deze camper is ontworpen voor gezinnen met kinderen. Er is tenslotte een speciale speelruimte. En natuurlijk, net als elk ander Concorde-model, is er een vloerverwarmingssysteem dat zorgt voor maximaal comfort en veiligheid voor reizen met een kind.

Welk Concorde-model u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat het speciaal voor u is gemaakt.

Bekijk de video: This plane could cross the Atlantic in hours. Why did it fail? (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter