Taxichauffeur

De Zweedse onderneming Cabby Caravan AB maakt al sinds 1964 caravans. Productiefaciliteiten van het bedrijf zijn gevestigd in Kristinehamn.

Hij richtte het bedrijf Tore Nilsson op en al in 1965 presenteerde hij zijn eerste model voor massaproductie aan het publiek. Het frame was gemaakt van polyurethaan en was het prototype van de gebouwen, die nog steeds de basis zijn van Cabby-caravans.

De eigen fabriek in Kristinehamn werd geopend in 1968. Op verschillende momenten was het bedrijf in buitenlandse handen. In 2001 werd het gekocht door een Nederlandse caravan- en trailerfabrikant - Tirus Group BV. Maar sinds 2008 is de productie dankzij Outback Capital Management weer eigendom van de Zweden geworden.

Cabby-caravans in hun "oorsprong" zijn ontworpen voor het noordelijke, koude en barre klimaat. Daarom zult u zich zowel in de zomer als in de winter even comfortabel voelen. De gewenste temperatuur wordt gehandhaafd dankzij de uitstekende isolatie van het lichaam, een warme vloer en een goed ontworpen ventilatiesysteem. Met autonome circuits kunt u de verwarmde lucht gelijkmatig verdelen en naar de "juiste" plaats leiden.

De belangrijkste functionele voordelen van caravans zijn een comfortabele keuken, douche en toilet, comfortabel gestoffeerd meubilair en grote vakken voor het opbergen van bagage.

model

Tegenwoordig biedt het concern 7 series trailers aan. De scheiding gebeurt afhankelijk van de lengte van de carrosserie: 570, 620, 650, 710, 740, 800 en 900 cm. In bijna elke aanpassing kunt u een caravan kiezen met 2 of meer "lay-out" -opties, afhankelijk van het aantal familieleden. : met twee aparte gewone bedden (éénpersoons), met een gecombineerd tweepersoons slaapgedeelte (dubbel), een transformator (Flexi, met een opvouwbaar zacht gedeelte in het recreatiegebied) en een gezinscaravan (familie).

Single. Dit zijn caravans voor degenen die liever op hun eigen bed slapen. Praktische keuken, badkamer en kasten bevinden zich in het midden van de trailer. U kunt ontspannen op het zachte gedeelte in de woonkamer, dat 's avonds gemakkelijk verandert in een extra bed.

Double. Dit zijn de meest populaire modellen. Comfortabel, groot tweepersoonsbed aan de achterkant van de trailer. De voorstoelen kunnen ook worden opgevouwen in comfortabele banken. Een goed uitgeruste keuken is een ander onbetwistbaar voordeel van deze camper.

Flexi. Dit is echt een multi-purpose automatisch huis. Het eetgedeelte met een zacht deel, gelegen aan de voorkant, wordt 's nachts een slaapplaats. In extra bedden kunt u kleinere zittingen en zachte zetels transformeren, evenals een kast in het middengedeelte van de caravan.

Family. Met deze trailer heb je genoeg ruimte voor het hele gezin. Een andere bonus is een briljante oplossing voor het ontwerpen van ruimte, het creëren van extra ruimte voor het opslaan van bagage. De caravan is uitgerust met een tweepersoonsbed en een stapelbed. Bij de gasten is er een mooie, comfortabele keuken en een leuke, ontspannen zachte hoek in de woonkamer. U kunt toegang krijgen tot de bagageruimte, zowel aan de binnen- als buitenkant van de camper.

Een opvallend kenmerk van alle Cabby-aanhangwagenmodellen zonder uitzondering is hun doordachte vorm, uitrusting en "uitrusting". Sommige van de ideeën die bij de productie worden gebruikt, zijn uitsluitend voor esthetische doeleinden, terwijl andere vanuit praktisch oogpunt zeer nuttig zijn.

Sommige van Cabby's innovaties zijn op het eerste gezicht niet merkbaar, maar ze zijn eenvoudigweg noodzakelijk als het gaat om veiligheid en comfort. Dit verwijst naar unieke technologieën en oplossingen die verborgen zijn in de vloer en muren:

  • speciaal ATC-systeem, dempende trillingen;
  • stevig en goed uitgebalanceerd chassis voor maximaal comfort bij het rijden op slechte wegen;
  • een brug om een ​​lager zwaartepunt te creëren;
  • geoptimaliseerde ophanging om alle soorten bestrating aan te kunnen;
  • AKS-stabilisator zorgt voor een nivellerend effect.

Cabby Sunset

Cabby had verschillende perioden financiële problemen. In 2008 veranderde het bedrijf door schulden van eigenaar en wist een aanzienlijk deel van de leningen terug te betalen. In 2014 vond een herstructurering plaats die het bedrijf aanzienlijk deed herleven. Maar dit was niet genoeg. Op 7 januari 2016 verklaarde Cabby zich bankroet. 63e werknemers moesten op zoek naar een nieuwe baan. Het recht op een handelsmerk (dat niet langer zal worden gebruikt), evenals reserveonderdelen die op de balans van de fabriek stonden, werd overgenomen door een ander Zweeds caravanbedrijf - Polar. De productie van caravans in Kristinehamn werd voor altijd gestopt, de fabriek en uitrusting werden ter veiling aangeboden. Het verhaal van het merk Cabby was voorbij.

Bekijk de video: Onbeschofte taxi chauffeur (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter